Promocje
100% NATURALNY OLEJ Z OPUNCJI FIGOWEJ  10ml- NATURALNY BOTOKS DLA KAŻDEJ CERY!
100% NATURALNY OLEJ Z OPUNCJI FIGOWEJ 10ml- NATURALNY BOTOKS DLA KAŻDEJ CERY!

39,90 zł

Cena regularna: 47,00 zł

Najniższa cena: 47,00 zł
szt.
EKSTRAKT Z OWOCÓW GOJI - NATURALNY LIFTING, PRZEBARWIENIA, POPRAWA OWALU 30 ml
EKSTRAKT Z OWOCÓW GOJI - NATURALNY LIFTING, PRZEBARWIENIA, POPRAWA OWALU 30 ml

18,00 zł

Cena regularna: 22,00 zł

Najniższa cena: 19,90 zł
szt.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Aktualności

ETJA Olej Neem - Miodla Indyjska 50ml

5908310446851.jpg
  • nowość
Dostępność: Dostępny
Cena: 16,00 zł 16.00
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Etja
Kod produktu: C9D5-570F6

Opis

ETJA Olej Neem - Miodla Indyjska 50ml

 

OPIS
OLEJ NEEM Z MIODOLI INDYJSKIEJ / Azadirachta Indica (Neem) Seed Oil/

Naturalny, nierafinowany, kosmetyczny, tłoczony na zimno olej z nasion drzewa miodli indyjskiej /stosowany w wielu preparatach ajurwedy/. Zawiera znaczne ilości NNKT oraz witaminy C i E. Ze względu na działanie antybakteryjne, przeciwwrzodowe i łagodzące jest często stosowany przy egzemach, łuszczycy, łupieżu oraz stanach zapalnych. Reguluje pracę gruczołów łojowych, zmniejsza ilość wydzielanego sebum, likwiduje pryszcze. Sprawdzi się w pielęgnacji paznokci i włosów. Doskonały do cery zniszczonej, suchej i skłonnej do wyprysków. UWAGA! Oleju nie należy stosować do pielęgnacji skóry dziecka i kobiet w ciąży. W temperaturze poniżej 23 stopnic C zastyga.

Olej nośnikowy jest produktem naturalnym. Wpływ sezonowych zmian pogodowych może wywołać niewielkie różnice w kolorze, zapachu i gęstości.

Olej neem z miodoli indyjskiej oferowany przez firmę ETJA jest zimnotłoczony, nierafinowany i w 100% naturalny !

SPOSÓB UŻYCIA
    - Mieszać z innym olejem kosmetycznym (olejem ze słodkich migdałów BIO lub olejem z pestek moreli) do 90%

   i stosować bezpośrednio na skórę,
    -Stosować w olejowych kąpielach w rozcieńczeniu z innym oleje nośnikowy
    -wcierać we włosy -  silnie nawilża suchą skórę głowy, wzmacnia włosy od cebulek stymulując ich wzrost oraz pomaga szybko pozbyć się łupieżu.
    - W rozcieńczeniu z innym olejem nośnikowym i dodatkiem olejku z drzewa herbacianego tworzy serum o silnym działaniu na walkę z trądzikiem
    - stosować jako dodatek do kremów i balsamów - zwiększa działanie kosmetyku w walce z suchą skórą,
    - silny dodatek o właściwościach bakteriobójczych i grzybobójczych do kąpieli stóp - pomaga zwalczyć grzybicę
   stóp,
    - mieszany z olejem z nasion dzikiej róży i stosowany punktowo regeneruję drobne skaleczenia i rany,
    - stosować jako dodatek aromaterapeutyczny do masaży, który pomoże przywrócić zdrowie psychiczne

POCHODZENIE
Indie

 

Opinie o produkcie (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl